Meest recente berichten

Autounionmuseum is een klein museum met oldtimers, waar je leuk kunt komen rondkijken. Maar dat is maar een heel klein gedeelte van ons bedrijf, want wij hebben ook een vakkundige wekplaats waar wij niet alleen de auto’s voor ons museum restaureren, maar ook jouw eigen auto! Wij bieden jou een grote service en nemen ons vak zeer serieus. Door onze lange ervaring op het gebied van restaureren en dus ook repareren kunnen wij garant staan voor een gedegen aanpak. Wil je graag rondkijken in ons museum? Onze vrijwilligers geven je graag tekst en uitleg.

Autorestauratie

Wij kunnen jouw oldtimer prachtig terug brengen in de oude uitvoering, waarbij alles weer perfect functioneert. Uiteraard gaan wij grondig te werk, in overleg met jouw persoonlijke wensen. Wil je dat jouw heilige koe volledig gestript wordt en van binnenuit weer opgeknapt wordt zodat de oldtimer niet alleen weer prima zal rijden, maar ook weer volledig in oude stijl is teruggebracht? Dat kan. Wij zijn van alle markten thuis. Niet alleen de technische kant nemen wij voor onze rekening, maar ook het interieur. Uiteraard wordt ook hierbij aan de authentieke details gedacht. Sommige werkzaamheden laten wij door derden verrichten, maar uiteraard gaan wij alleen met de meest vakkundige bedrijven in zee. Het merk van de auto (of dit nu een oldtimer is of ‘gewoon’ een oude auto) is niet van belang. Wij restaureren niet alleen een Auto-Union maar zijn ook in staat om ieder ander merk aan te pakken. Wij kunnen jou een haal- en brengservice aanbieden zodat jouw oldtimer of oude auto zonder al te veel moeite bij onze werkplaats komt. Wil je meer weten? Dan kan je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

APK en reparatie

Naast auto restauratie kan je ook terecht bij ons voor de jaarlijkse APK keuring. Wij nemen graag het onderhoud van jouw oude of nieuwe auto op ons. Een goed onderhoud van de wagen kan vervelende problemen voorkomen. En voorkomt dat je voor nare verrassingen komt te staan bij de APK keuring. Ook schade die de wagen opgelopen heeft, kan door ons gerepareerd worden. Wij zijn niet gebonden aan een bepaald automerk en kunnen jou dus altijd van dienst zijn. Laat je door ons informeren wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.